Etter to år med covid-tilpassede arrangement, er Julemarked Røros tilbake til tradisjonelt fire dagers marked fra 1.-4. desember 2022.
Markedsbodene blir samlet i den staselige Bergmannsgata som før.

Hele Julestaden Røros med de sjarmerende butikkene vil sammen med  dere bodselgere utgjøre en helhet med julestemning.
Julehandel på Røros skal gi oss tiden tilbake og skyve stresset til side. På julemarkedet skal hele familien og folk i alle aldre finne den ekte, tradisjonelle og barnlige julestemningen. 

For å lykkes ber vi deg som utstiller vektlegge juletradisjoner i utforming og utsmykning av standen. Hvilken bekledning du velger betyr mye for helhetsinntrykket. Stakk, bukse og jakke i strikkaklær/ull/vadmel i rødt/grønt eller jordfarger er optimalt i forhold til temperatur og tradisjon!
Salgsbodene må være av tre, og kvalitetsvarer er en forutsetning for å delta. Trebod leier du av oss, det bestiller du på registreringsskjema når det er klart.
Vi ønsker oss et bredt, variert og balansert vareutvalg der produkter med identitet framfor serieproduserte varer vil bli prioritert. 
 

Invitasjon og registreringsskjema vil være klart våren 2022.

Vi håper du vil delta!

Overnatting:
Det finnes flere overnattingstilbud i Røros og regionen rundt, se https://www.roros.no/overnatting/
Et tips til deg som utstiller er å søke steder litt utenom sentrumskjernen da det gjerne er fullbooket midt i Røros.  En kort biltur unna er det mange alternativ, gjerne også til en bedre pris. Dersom du ikke lykkes med å finne tak over hodet, kontakt oss på post@julemarkedroros.no