Pepperkakeutstilling. Øyeblikket FotoPepperkakeutstilling
horse-and-sleigh-at-roros-flanderborg_foto_innovation-norway_thomas-rasmus-skaugReisen til julestemningen

Nissetog og åpningsseremoni

Torsdag 6. desember kl 13.00 blir det tradisjonell åpningsseremoni når nissetoget med barn, selveste nissefar og reinsdyret kommer gjennom gatene.

Tenk å være 4 år og få gå i tog sammen med selveste nissefar og reinsdyret da dere! Det er det nettopp mange barnehagebarn i Røros Kommune som får oppleve torsdag 6. desember.

90 barn møter forventningsfulle opp i Nilsenhjørneparken for «togoppstilling» kl 12.45. Sammen med trommegutter – og jenter fra kulturskolen preger de nissetoget som skal gå oppover den julepyntede Kjerkgata og over til julemarkedsgata og scena nederst i Bergmannsgata. Her vil den offisielle åpningsseremonien finne sted kl 13.00
Sammen med nissefar er det flere voksne som deltar i opptoget, blant annet vår egen borgermester Hans Vintervold og reiselivssjef Tove Martens. Noen inviterte gjester deltar også, men det er likevel INGEN tvil om hvem som får mest oppmerksomhet, nemlig reinsdyret Lopme tjaelmie og julenissen!

På scena blir publikum og nissetog møtt med vakker julesang av julestadens egen sangstjerne Snorre Ryen Tøndel. Det blir åpningstale og mer underholdning, og ekstra stas blir det å høre Stenbråttet Barnehage synge.

Nissefar blir i området en stund slik at det blir rikelig anledning til å slå av en prat med han!!

 

LIGNENDE ARTIKLER

Siste innlegg

Årets utstiller 2018 desember 7th, 2018
Program oktober 20th, 2018
Utstillere 2018 oktober 18th, 2018
Årets julemarkedkrus oktober 17th, 2018
Christmas Market in Røros oktober 16th, 2018