Se mulighetene for overnatting i regionen vår:

Her finner du både kommersiell og privat overnatting som bookes her>>

Det er stor etterspørsel på overnatting i Røros sentrum under Julemarkedet, og der er det gjerne fullbooket.  Men – det fins mange trivelige overnattingssteder utenfor Røros sentrum som du kan finne en oversikt over her.  Filtrer på Hva og Hvor.  Under  finner du en liste over de steder som i tillegg har meldt inn ledig kapasitet under Julemarked Røros:

 

 Bobilcamp – åpner for bestilling 12. september 2019

Det blir opprettet en sentrumsnær bobilcamp ved Verket Røros i forbindelse med arrangementet,  kun 5 minutters gange fra julemarkeds-gatene. Et trivelig vertskap tar deg vel i mot og vil være behjelpelig under oppholdet. Campen er tilgjengelig i perioden onsdag 4. – søndag 8. desember.
Les mer og bestill plass her>>

Listen over ledig overnatting oppdateres fortløpende, men vi tar likevel  forbehold om statusendring:

Vertshuset Røros

Verthuset ligger midt i Røros sentrum. De har noen ledige rom onsdag til torsdag.

For mer informasjon og bilder gå inn på www.vertshusetroros.no

Kontakt: 72 41 93 50

Røros Hotell

Røros Hotell ligger 10 minutters gange fra julemarkedet. De har noen ledige rom torsdag til fredag.

For mer informasjon gå inn på www.roroshotell.no

Kontakt: 72 40 80 00 eller post@roroshotell.no

Bergstadens Hotel

Bergstadens Hotell ligger rett ved julemarkedet. De har noen ledige rom søndag til mandag.

For mer informasjon, klikk her.

Kontakt: 72 40 60 80

Solheim Pensjonat

Hei, og velkommen til vårt nostalgiske pensjonat fra 1939 ca 300 meter fra hovedgatene på Røros. De har noen ledige rom onsdag til torsdag og søndag til mandag.

For mer informasjon og bilder gå inn på www.solheimpensjonat.no

Kontakt: 955 23 706  eller post@solheimpensjonat.no

Vingelsgaard Gjestegiveri

Velkommen til Vingelsgaard Gjestgiveri i fjellbygda og nasjonalparklandsbyen Vingelen! Ledig hele perioden.

Kontakt: 99 36 82 62 eller  gjest@vingelsgaard.no

Romenstad

Overnatting i hus med nostalgisk sjel og miljøvennlige hytter i Rendalen. Romenstad Hytter i Rendalen er tildelt Norsk Kulturarv sitt kvalitetsmerke. Kvalitetsmerket viser veg til eineståande produkt rotfesta i den norske kulturarven. Ledig hele perioden.

Kontakt: 916 37 475 , 91781279 eller  post@romenstad.no  

Tretopphytta

Velkommen til Kraggbua 7 meter opp i tretoppene. Få en fantastisk naturopplevelse! Hytten bookes via hjemmesiden. Engerdal ca 13 mil sør for Røros. Ledig fra 6. desember og ut perioden.

Hjemmeside

Fjällnäs Est 1882

Idyllisk sted og hotell i Fjällnes, Sverige, ca 55 km fra Røros. Ligger rett over grensen med et eldorado av skimuligheter, både på bortover og nedover ski, helt i nærheten.

Hjemmeside

Kontakt: 0046 68 42 3030 eller  info@fjallas.se

Taverna Alvdal (Frich´s)

Frich´s eller Taverna Alvdal liggr ca 1 times biltur sør for Røros, midt i «sentrum» av Alvdal.  Rommene har hotellstandard. Ledig hele perioden.
Mer detaljert informasjon og bilder ser du her.

Kontakt: 62 48 80 00 eller  alvdal@frich.no

Vauldalen Fjellhotell

Vauldalen Fjellhotell ligger idyllisk plassert på fjellet ved svenskegrensa. Her er det ledige rom og det er ca. 40 minutter kjøring til Røros. Her kan du kombinere Julemarked med en lokalmatopplevelse du sent vil glemme. Ledig rom fra fredag til søndag. Les mer her.

Kontakt: 72 41 31 00 eller e-post: post@vauldalenfjellhotell.no

Kirkvollen pilegrimsgård

Nostalgisk overnattingssted i historiske omgivelser på Kirkvollen B&B i Tydal. Ledig hele perioden.

Les mer her.

Kontakt: 952 95 954

Ålen skisenter

En halvtimes kjøretur nord for Røros finner du Ålen skisenter. De har leiligheter ledig hele perioden.

Les mer her.

Kontakt: 975 61 299/419 06 599

Orkelbogen

Orkelbogen ligger en mil sør for Kvikne. Ledig fredag til søndag.

Les mer her.

Kontakt: 467 42 000

Savalen Hestesenter

Savalen Hestesenter har 16 overnattingsplasser og mulighet for overnatting i stallen. Leier ut minimum for 2 netter og vask er obligatorisk å betale for.

Kontakt: savalen@hestesenter.no eller 907 68 137

Privat utleie

Her vil du finne private boenheter for utleie etterhvert som de blir innmeldt utover høsten.

Privat hytter og leiligheter utleie online. Ønsker du overnatting for én natt er det noen å velge i fra torsdag til fredag og søndag til mandag. Gå inn her for booking. Kontakt info Røros Turistkontor tlf: 72 41 00 00 .

Stormoveien 40. Bolig til leie under Julemarkedet. Boligen er på 90kvm og det er 3 soverom med 6 soveplasser. Det er mulighet for å ordne med 2 ekstra soveplasser. God standard, med kjøkken, bad og ei romslig stue. 5 parkeringsplasser rett foran boligen. Gangavstand til Røros sentrum. Ca 500 meter til Domus kjøpesenter. Ta kontakt med Marija Medic på tlf 96834297 eller e-post marijammedic@gmail.com for leie.

Koselig og romslig enebolig i Loveien 1 kun et par minutter til fots fra Julemarkedsgatene. Tømmerhus fra 1925, modernisert 2000-2004. To-tre stuer, 2 bad med dusj og toalett, boblebadekar i ett. Allrom og kjøkken med spiseplass til ti personer. Fire soverom, alle med dobbeltseng og én utslagbar dobbel sovesofa på repos i andre etasje. TV, WiFi og parkering til tre-fire biler. Passer for to familier eller åtte til ti voksne. Se huset her.
Kontakt: per.utne@roros.net

2 hus til leie midt i sentrum av Røros. Begge enhetene leies ut i sin helhet fra torsdag til søndag og passer godt til store familier og/eller grupper. Bergmannsgt. 3 har plass til inntil 10 pers. Se mer informasjon om denne via Finn kode 110670465. Osloveien 6 har plass til 13/14 pers og har Finn kode 85116008 for mer informasjon. Ta kontakt på tlf 915 15 153  for bestilling.

Jamtveien 12b, Røros. Koselig leilighet til leie under julemarked på Røros fredag til søndag. Leiligheta er på 105 kvm fordelt på fire plan + kjeller. 3 soverom med tilsammen 4-5 sengeplasser. Parkeringsplass for to biler rett foran bolig. Leilighet bygd i 1964, og er delvis renovert. Flott utsikt fra øverste plan (stue). Ca 7 min gangavstand til sentrum. Ta kontakt på tlf 97658781 eller send mail til lenaengan@hotmail.com

Langodden Gård

Langodden gård ligger like ved Glåma 10 km sør for Alvdal sentrum. Gården er typisk for distriktet, med mjølkeproduksjon og skogsdrift. Utleiehyttene  har nær tilknytting til gården. De fleste hyttene er restaurerte tømmerhus som har vært i bruk på gården. Slik er du en del av dagliglivet hos oss.  Vi har også campingplass med strømuttak for 4 vogner.

Se bilder her: www.langodden.no

Kontakt: 62 48 03 11 eller  post@langodden.no

Tynset Rom og Camping

Cirka 45 minutter kjøring sørover fra Røros ligger Tynset Rom og Camping, rett etter brua på vei til Tynset sentrum. I tillegg til camping har de hytter og rom ledig. De tilbyr Bed & Breakfast i nye flotte rom.  Rommene har naturligvis eget  bad/toalett og TV.

Se bilder her: www.tynsetcamping.no

Kontakt: 62 48 03 11 eller  post@tynsetcamping.no

Røste Hyttetun og Camping

Ledig fra torsd-fred. 10 minutters kjøring sørover fra Røros finner du Røste hyttetun og camping. De ligger rett før Os sentrum og i umiddelbar nærhet til Julemarkedet.

Her er det ledige hytter og det er plass til campingvogner.

Hjemmeside.

Kontakt: 62 49 70 55 eller post@rostecamping.no 

Idrettsparken Hotell

Noen ledige rom fra ferdag til søndag. 

Noen hundre metr fra Røros sentrum.

Kontakt: 72 41 10 89  eller ihotell@online.no 

Gjelten Bru Camping

I stor hytte ledig til 6 pers. Hytten ligger idyllisk til ved Folla i Alvdal ca 1 times kjøring sør for Røros.

Hjemmeside

Kontakt: 62487444/ 941559843

Nordpå Fjellhotell

Under 1 time kjøring nordover fra Røros ligger Nordpå Fjellhotell i vakre Aunegrenda. Her er det fortsatt ledig plass under Julemarkedet på Røros. Her kan du nyte rolige stunder foran peisen og  ta deg inn igjen etter hyggelig besøk på Julemarkedet på Røros. Nordpå Fjellhotell har 12 flotte, nyoppussede rom.

Hjemmeside

Kontakt: 974 81 810 eller nordpaa@nordpaa.as 

Velkommen til vakre Nordpå Fjellhotell

Du finner også ledig overnatting her:

Sentrumshotellene er pr i dag fullbooket men det kan være muligheter for å sette seg på venteliste, ta kontakt direkte med hvert hotell.

Transport

Parkering

Publikumsparkering ved Øra og sparkering ved Røros Turistkontor.

Publikumsparkering blir tilrettelagt nær sentrum.

 

spark_nov2016