Årets utstiller Julemarked Røros 2022: Tove & Skinnbua. Foto: Kari HaugenÅrets utstiller Julemarked Røros 2022: Tove & Skinnbua
Skap nostalgiske minner. Foto: Einar Kjensmo FuglerudSkap nostalgiske minner søndag 4. desember!
Kjerkgata kveldstid. Foto: Øyeblikket Foto

God samhandling på tvers for et godt julemarked!

Julemarked Røros er et resultat av god samhandling med mange aktører på Røros.
Rørosbanken og Ren Røros bidrar med betydelig økonomisk støtte til gjennomføringen av et kvalitativt godt marked. Det var helt avgjørende i år, og det kommer utvilsomt hele lokalsamfunnet til gode, så tusen takk!

Handels – og reiselivsaktører, kommunen, entreprenører, parkeringsselskap og offentlige myndigheter har sammen med arrangøren ett felles mål om å levere et marked med kvalitet til glede for besøkende og innbyggere. Vi som bor her er stolte av bergstaden vår!

Røros Røde Kors har ansvaret for bodrigg, Lions er «sjauemannskap, russen stiller som miljøverter, og Røros Idrettslag hjelper til med parkering og de lager fine islykter til markedsplassen. Spreke pensjonister frakter utallige lass mellom lageret og markedsplassen, og stiller opp dere det trengs!

Røros Kjørelag har mange timer i stallen og med trening for å tilby turer med hest og slede. Det nisses, synges og spilles av både små og store fire dager til ende for den optimale julestemningen i verdensarven Røros.

Arrangementet er viktig for lokal verdiskaping, og vi vil rette en stor takk til våre solide samarbeidspartnere. Sammen gleder vi oss til å ønske velkommen til fire stemningsfulle dager i Julestaden Røros 1.-4. desember!

Kjerkgata kveldstid. Foto: Øyeblikket Foto
Kjerkgata kveldstid. Foto: Øyeblikket Foto
Blåtime nisser i Kjerkgata. Foto: Destinasjon Røros
Blåtime nisser i Kjerkgata. Foto: Destinasjon Røros
Kveld i Kjerkgata. Foto: Øyeblikket Foto
Kveld i Kjerkgata. Foto: Øyeblikket Foto
RELATED POSTS