Det er mange ulike serveringssteder i Røros sentrum under markedet, og det kan variere fra resten av året. Vi har laget en oversikt til deg her over de fleste stedene.

På Røros finner du mye forskjellig lokalmat.

Lokalmat fra Stensaas. Foto: Bjørg Moen Skancke
Lokalmat fra Stensaas. Foto: Bjørg Moen Skancke

Torsdag, fredag, lørdag: kl. 12.00 – 23.00.
Søndag: kl. 12.00 – 21.00.

Alt fra småretter til en god reinsdyrbiff.
Egen barnemeny med kule drinker og egen pizzameny (også for take-away).

Torsdag, fredag, lørdag: kl. 12.00 – 22.00.
Søndag: kl. 12.00 – 18.00.

Julemat, burger, nachos, fisk og kjøtt. Hjemmelaget med lokale råvarer.
Egen julemeny med tradisjonell julemat.

Røros Hotell: Restaurant Bergrosa

Bord må bestilles på forhånd til halvor.grot@roroshotell.no
Torsdag.: Varm julematbuffet kl. 18.00-21.00 med alt det tradisjonelle samt utvalgte desserter.
Fredag.: Dagens 3-retters middag.
Lørdag.: Stor julebordsbuffet kl. 18.00 – 21.00.

Bergstadens Hotel Restaurant 1897

Fullbooket.

Prøv en pinnevaffel fra Galåvolden Gård. Foto: Privat
Prøv en pinnevaffel fra Galåvolden Gård. Foto: Privat
Besøk de flotte utstillerene våre. Foto: Privat
Besøk de flotte utstillerene våre. Foto: Privat
Et julemarked der du får de unike produktene. Foto: Privat
Et julemarked der du får de unike produktene. Foto: Privat

Torsdag, fredag, lørdag: kl. 11.00 – 23.00 (kjøkkenet har åpent 12.00 – 21.45).
Søndag: kl. 11.00 – 18.00 (kjøkkenet har åpent 12.00 – 17.00).
Hjemmelaget julemat, kaffe, kaker, god drikke.

Bordbestilling etter kl. 18:00: 72 41 10 33 eller post@kaffestuggu.no
Klikk her for meny.

Røros Hotell: Lobbybaren

Ingen bordreservasjoner.
Alle dager torsdag – søndag: kl. 11.00 – 22.00.

Klikk her for meny.

Kaffekråa i Sangerhuset

Torsdag, fredag, lørdag: kl. 11.00 – 18.00.
Søndag: kl. 11.00 – 16.00.

Smørbrød, kaker, vaffel, risengrynsgrøt og varm drikke.

Åpningstider: kl. 11.00 – 23.30.
Matservering: kl. 12.00 – 15.00 og 17.00 – 21.00.

Våre sjarmerende butikker, keramikkverksteder, gallerier og serveringssteder er en opplevelse i seg selv.

Varm sjokolade og vaffel. Foto: Tom Gustavsen
Varm sjokolade og vaffel. Foto: Tom Gustavsen

Torsdag og fredag: kl. 09.00 – 17.00.
Lørdag: kl. 10.00 – 15.00.

Kakao, tjukkmjølksvafler og rømmegrøt.
Rømmegrøt serveres torsdag og fredag kl. 13.00 – 16.30. Lørdag kl. 12.00 – 15.00.

Lunsjmeny: Koldtallerken og dessert.
Middagsmeny: 3-retters middag med hjemmelaget gløgg som velkomstdrink.

Klikk her for mer informasjon og bordbestilling.

Torsdag – søndag: kl. 11.00 – 15.00.
Kaffe, kakao, gløgg, julebrus og nystekte hyllkaker.

Torsdag – søndag: kl. 10.00 – 15.00.
Kaffe, te, kakao, mineralvann, kaker og nystekte kanelknuter.

Torsdag – lørdag: kl. 11.00 – 18.00.
Søndag: kl. 11.00 – 16.00.

Fjøskafè med salg av kaffe, vafle og suppe.

Dette kan også være interessant for deg

Til inspirasjon

Privacy Preference Center