Julemarked Røros. Foto: Svein Eggan

Søndag på Julemarked Røros

Søndag på Julemarked Røros

Ta med hele familien til Julemarked Røros søndag 10. desember, her finner du garantert julestemning blant alle de spennende bodene og de åpne gårdsrommene. Her er det mange stabbur og veter som er ypperlig for en fjøsnisse, og de modigste finner du vandrende i det bilfrie sentrum denne søndagen.

Mye å oppleve for liten og stor

På Snøscena er det underholdning hver hele time fra kl 12, det er fyr i bålpannene og god nok plass til å sette seg ned og nyte varm drikke og gode smaker. Er du heldig kan du bli med på en liten tur med hest og slede, eller kanskje foretrekker du å rusle og bare nyte den nostalgiske julestemninga i det bilfrie sentrum. I Rasmusgården, en av de eldste gårdsrommene i Bergmannsgata, spilles det utendørs nisseteater. Opplevelsene er mange for både liten og stor, ta en titt i programmet da vel!

Søndagsåpent og gratis parkering

Den staselige Bergmannsgata er fylt med boder som byr på et rikholdig utvalg av mat, juleknask, skinn, tekstiler og annet håndverk. Julestadens butikker og serveringssteder holder også søndagsåpent, så her ligger det godt til rette for at julehandelen blir en opplevelse.
Tradisjonelt er det mindre trengsel på en søndag, og bilen, ja – den parkerer du gratis! Du kan lese mer om parkering under Julemarked Røros på denne siden »

Ekstra bussavgang fra Trondheim og tilbake

I likhet med de andre julemarkedsdagene er det ekstra bussavgang tilpasset julemarkedets åpningstid. Det er påstigning oppover hele dalføret fra Trondheim til Røros, og på tilbaketuren er det kun avstigning. Mer opplysninger finner du i AtBs ruteplanlegger.

Foto: Svein Eggan