Nisse i Storgata. Foto: Svein Eggan

God kapasitet på parkeringsplasser

God kapasitet på parkeringsplasser

Kommer du med bil, skal du være trygg på at du finner en parkeringsplass, det eneste du trenger å gjøre er å følge skiltingen!

I samarbeid med Røros Idrettslag og Røros Parkering har arrangør tilrettelagt flere parkeringsplasser for publikum. Områdene som er opparbeidet for bilparkering er på Øra Stadion og ved Røros Tweed, en kort spasertur fra sentrumsgatene. Handicap-parkering finner du i sentrumskjernen.

Flere parkeringsmuligheter på lørdag

Lørdag blir det i tillegg åpnet for parkering i skolegården og rundt ungdomsskolen.
Easypark benyttes på alle plasser, og det er lik betaling alle steder. Det kan være smart å laste ned appen om du ikke har den fra før. Der finner du oversikt over alle p-plassene som er tilgjengelig.
Det vil være mannskap på plass for å veilede og dirigere parkeringen.

Nytt kjøremønster

Kjøremønsteret er annerledes enn ellers i året som følge av at sentrum er tilrettelagt for arrangementet, men det er godt skiltet fra alle innfartsårene til Røros sentrum. Det er også større trafikk enn på vanlige dager, så selv om det er fristende å kjøre på “gammel vane”, gjør du både deg selv og alle andre på veien en stor tjeneste om du følger merkingen til de opparbeidete p-plassene!

Vårt mål er å legge til rette best mulig slik at du som gjester julemarkedet skal få en så god opplevelse som mulig. Følg skiltingen til parkeringsplassene og bidra til en så god trafikkflyt som mulig oppfordrer trafikkansvarlig Mats Haugen.

Foto: Svein Eggan