SamarbeidspartnereVåre samarbeidspartnere
Invitasjon til utstillere 2022
Julemarked

Velkommen til Julemarked Røros 5. – 8. desember 2019!

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked.

For tiende året  arrangerer vi julemarked og igjen vil Røros’ sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter.

Tuftet på det ekte og nære håper vi å gi våre gjester en stemningsfull førjulstid.

Under julemarkedet blir det, foruten stemningsfull julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer, julesang, nisser i gatene og andre aktiviteter for små og store.

Julemarkedet arrangeres i forbindelse med 2. helg i advent, og datoene for  2019 er 5.- 8. desember. I 2020 er datoene 3.-6. desember. Julemarkedet er en videreutvikling av Julemessen som startet på Fjellheimen i 2008. De to første årene ble Julemarkedet arrangert i Tufta med ca 20 ustillere. Så ble det flyttet til Bergmannsgata hvor nedre del av gata ble hovedområdet samt at Sangerhuset ble tatt i bruk til utstillere, og kafé.

Bodrekkene strekker seg nå oppover hele Bergmannsgata, og gir rom for ca 50 utstillere. Sangerhuset, som ligger litt opp i samme gata, har plass til mellom 10 og 15 ustillere i første etasje.

Kom i stemning og se filmen fra vårt Julemarked

Tuftet på det ekte og nære håper vi å gi våre gjester en stemningsfull førjulstid. Under julemarkedet blir det, foruten stemningsfull julehandel i gater og butikker, hest og sledeturer, julesang, nisser i gatene og andre aktiviteter for små og store. Vi ønsker dere velkommen til fire stemningsfulle dager!

RELATED POSTS